Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται εντός του Μαρτίου οι προδημοσιεύσεις των κάτωθι προγραμμάτων.

1.Πρόγραμμα για την αναβάθμιση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου. (ΚΑΔ47)

2.Αναβάθμιση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Εστίασης-Καφετεριών. (ΚΑΔ46)

3.Πρόγραμμα για υπό σύσταση Επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού.

Επισημαίνουμε ότι για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το Επιμελητήριο Δράμας όπου παρέχεται και ένα πρώτο υλικό των αναμενόμενων προγραμμάτων.

Επισημαίνουμε ακόμη την προσοχή των μελών μας και κάθε ενδιαφερόμενου σε τηλέφωνα που υπόσχονται υποβολή και έγκριση προτάσεων έναντι αμοιβής. Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα εξαπάτησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπου ζητούν χρήματα για προγράμματα. Ουδέποτε πληρώνει κάποιος χρήματα εξ’ αποστάσεως, αν δεν έχει πιο μπροστά ελέγξει την ταυτότητα και τα πραγματικά στοιχεία αυτού που τον καλεί. Εφιστούμε για πολλοστή φορά την προσοχή των μελών μας τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν την πληροφόρηση του Επιμελητηρίου Δράμας είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω του portal,  www.dramanet.gr.

                                                                              Στέφανος Γεωργιάδης

                                                                    Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας