Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 η Λέσχη Lions Δράμας πρόσφερε είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας.

Τα προϊόντα που πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας είναι αγορασμένα από τα χρήματα που μάζεψε η Λέσχη Lions Δράμας μέσα από τη δράση που ανέπτυξε στο πλαίσιο της Ονειρούπολης 2014-2015 με τον "Κουμπαρά Αγάπης" που είχε στον χώρο.

Το σύνθημα της δράσης ήταν "Κλειδώστε την Αγάπη σας και Ξεκλειδώστε την Προσφορά σας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο".

Σχολιάζοντας την κίνηση αγάπης και προσφοράς της Λέσχης Lions Δράμας ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος σχολίασε:

"Μακάρι όλοι να μπορέσουμε να κλειδώσουμε την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και να καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε την προσφορά που ο καθένας μπορεί για τον διπλανό μας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή την δύσκολη στιγμή είναι αυτοί που κάποια στιγμή ζούσαν όπως όλοι μας ήταν και είναι οι συμπολίτες μας της διπλανής πόρτας.

Αυτό που ζούνε είναι πολύ πιθανό να συμβεί σε όλους μας.

Πρέπει να είμαστε ως άνθρωποι κοντά τους και ως σωματεία και οργανώσεις, δημιουργικά να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ελπίζω η πράξη της Λέσχης Lions Δράμας να ευαισθητοποιήσει και άλλους φορείς και συμπολίτες μας, έτσι ώστε όλοι μαζί με τον Δήμο Δράμας αρωγό να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο και τα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Lions Δράμας τα μέλη και την Πρόεδρο κα. Ιωάννα Σαλωνίδου  για την ευγενική προσφορά.

Σήμερα αλλά και καθημερινά μέσα από τις δράσεις τους προσφέρουν χαμόγελα και χαρά στους ανθρώπους, εύχομαι να συνεχίσουν το μεγάλο έργο τους στα δύσκολα αυτά χρόνια."