

Παρελθόν αποτελεί η κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ των Γαλάζιων Αργοναυτών και της ΠΑΕ ΑΟΚ με αφορμή την απόφαση της διοίκησης την προϋπόθεση να έχει κάποιος διαρκείας και να παρακολουθήσει τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Μετά τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων με πανό έξω από το Ανθή Καραγιάννη πριν από το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, υπήρξε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΟΚ.
Δεσμεύτηκε ότι από εδώ και στο εξής θα εκδίδονται κανονικά τα εισιτήρια για όλο τον κόσμο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος,
«το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έγινε μια πρώτη επαφή και υπήρχε η διάθεση για να λυθούν οι διαφορές που έχουν προκύψει και ελπίζουμε αυτή η καλή διάθεση να υπάρχει και στο μέλλον.
...Επειδή η θέση μας είναι στην κερκίδα!
...Επειδή το σήμα και όλα αυτά που συμβολίζει θα τα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους!
...Επειδή ο εγωισμός όλων είναι πολύ μικρός μπροστα στο μεγαλείο του ΑΟΚ!
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να αγοράσει διαρκείας και να στηρίξει δυναμικά τη φετινή προσπάθεια.
Ο ΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ
Γαλάζιοι Αργοναύτες 1981»