Τον διοικητή και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου μου ενεπλάκησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες στο Πολύνερο ευχαριστεί με δημόσια επιστολή της η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα.

 

Στην επιστολή της αναφέρει: «Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Καβάλας, Πύραρχο κ. Σωτήριο Κορέλα και όλους τους άντρες Πυροσβέστες από την Καβάλα και όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., για την ετοιμότητα και το ζήλο που επέδειξαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Πολύνερο. Ήταν μία επίπονη προσπάθεια σε μία δύσβατη περιοχή, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό τεσσάρων πυροσβεστών, στους οποίους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και καλή δύναμη στο μέλλον.  

Επίσης, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας, οι οποίοι νυχθημερόν και μακριά  από τις οικογένειές τους, έκαναν το αδύνατο δυνατό για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η κοινή προσπάθεια και η άψογη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας και της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας έφερε το θεμιτό αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό ευχαριστώ θερμά όλους για τη συμβολή τους»

 

 

Η Δήμαρχος Καβάλας

Δήμητρα Τσανάκα