Την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας, έγινε εκδήλωση από την “Ανοιχτή Συνέλευση Καβάλας” και τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. 

 

Συμμετείχε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος των συγγενών των θυμάτων. Συγκίνησε η ομιλία της κ. Καρυστιανού. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία για να ακούσει και να στηρίξει τους συγγενείς των θυμάτων.

 

 

Συμβολικά 57 καρέκλες έμειναν άδειες για τα θύματα των Τεμπών. Πάνω στις καρέκλες ήταν γραμμένα τα ονόματα των θυμάτων.

 

Αναλυτικά ομιλίες έδωσαν:

  • Μαρία Καρυστιανού (Πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών)
  • Νίκος Κάρναβος (Χημικός Μηχανικός, τεχνικός σύμβουλος των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, Σύμβουλος Περιβαλλοντικών θεμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας)
  • Νίκος Βογιατζίδης (Πρώην πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων των Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας
  • Αύγουστος Τσινάκος (Καθηγητής Πληροφορικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Διευθυντής του AETMA Lab)