Εκδήλωση τιμής αφιερωμένη στον μεγάλο ευεργέτη της Δράμας Κώστα Αποστολίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στο κατάμεστο από κόσμο, Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

 

Στις δηλώσεις του για το Κώστα Αποστολίδη και το έργο του ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστίοδουλος Τοψίδης τόνισε:

 

Πριν από έναν χρόνο, η Δράμα και η επιχειρηματική κοινότητα έχασαν έναν σπουδαίο άνθρωπο και πρωτοπόρο επιχειρηματία, τον Κώστα Αποστολίδη.

 

Η παρακαταθήκη του, όμως, δεν χάθηκε. Ζει μέσα στο έργο του, στη Raycap, στην προσφορά του στα Ιδρύματα ΙΟΒΕ και ΕΛΙΑΜΕΠ, στη βαθιά του πίστη ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος με όραμα και στρατηγική.

 

Στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσαν ΙΟΒΕ, ΕΛΙΑΜΕΠ και η εφημερίδα «Καθημερινή» στη μνήμη του, συζητήθηκε ακριβώς αυτό: «Οι Προκλήσεις της Ελλάδας σε ένα νέο τοπίο». Είναι το καλύτερο αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που πάντα κοιτούσε μπροστά.

 

Η Δράμα θυμάται και για όλους εμάς , η μνήμη γίνεται έμπνευση!