Ευχές του Περιφερειάρχη ΑΜΘ προς τους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2016»  Ο  Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης  κ. Γιώργος Παυλίδης, ενόψει της εκκίνησης των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, εύχεται στους υποψήφιους, μαθητές και μαθήτριες :

 

« Μετά από πολυετή δουλειά και προσπάθειες της καθεμιάς και του καθένα σας, τις μέρες αυτές θα συμμετέχετε στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι γονείς, οι καθηγητές σας, όλοι μας, κατανοούμε ότι πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία, η οποία αποτελεί συγχρόνως την αφετηρία μιας νέας πορείας, το ξεκίνημα νέων αναζητήσεων και  προοπτικών για ένα καλύτερο δικό σας αύριο, που όλοι μας επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε να έχετε.

Πιστεύουμε σε σας, έχουμε την βεβαιότητα ότι μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο. Η επιτυχία σας, για την οποία είμαστε σίγουροι, θα είναι και επιτυχία όλων μας, επιτυχία της κοινωνίας όπως και του τόπου μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα συμμετέχουν, όχι μόνο στις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και στη ζωή».

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης