Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κ.Κ.Π. - Π.Α.Μ.Θ), στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και δράση που προάγει την έρευνα και την επιστήμη, χαιρετίζουμε και επαινούμε την πραγματοποίηση της Ημερίδας «Παιδιά μιας διαχρονικής κρίσης» που συνδιοργανώνεται από το  Σωματείο  «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος» Καβάλας και το Δήμο Καβάλας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016.

Συγχρόνως όμως διευκρινίζουμε ότι, δεν συμμετέχουμε στην παραπάνω ημερίδα, διότι δεν κληθήκαμε να έχουμε ενεργό ρόλο στην ημερίδα με εισήγηση από τη διεύθυνση του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην παιδόπολη) ή από μέλος του επιστημονικού προσωπικού μας, παρότι το Κ.Κ.Π. - Π.Α.Μ.Θ. είναι ο πλέον αρμόδιος φορέας για τις αναδοχές, τις υιοθεσίες και την απο - ιδρυματοποίηση.

Κληθήκαμε εκ των υστέρων, αφού είχε διαμορφωθεί όλο το πρόγραμμα, να συμβάλλουμε μόνο με το λογότυπό μας στο έντυπο υλικό και την παρουσία του Προέδρου του Κ.Κ.Π. - Π.Α.Μ.Θ. κ. Σωτήρη Σωτηριάδη στην ημερίδα για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες της Ημερίδας και προσδοκούμε στην εξαγωγή πολλών και χρήσιμων συμπερασμάτων.

 

Από τη Γραμματεία του Δ.Σ.

του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ.