Νέα πανελλήνια διάκριση μέσα στον ίδιο μήνα πέτυχε η αριστούχος μαθήτρια του ΔΩΚ Χαρά Τσιπιζίδου! Συγκεκριμένα, η πολυβραβευμένη νεαρή πιανίστρια κέρδισε το 2ο Βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα». Επισημαίνουμε ότι η επιτυχία αυτή ήρθε έπειτα από συμμετοχή στην κατηγορία 15-18 ετών, ενώ η Χαρά δεν έχει κλείσει ακόμη τα 14!

 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και η Χαρά εντυπωσίασε στον προκριματικό γύρο (Παρασκευή 22/4, Ωδείο Αθηνών). Η υψηλού επιπέδου επίδοσή της επιβεβαιώθηκε και με την εμφάνιση που έκανε την επομένη στον τελικό γύρο, ο οποίος διεξήχθη στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

 

Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή πιανίστρια πριν από δύο εβδομάδες είχε κερδίσει το 3ο Βραβείο (κατηγορία 16-19 ετών!) στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (9-10 Απριλίου).

 

Η Χαρά Τσιπιζίδου υπήρξε μαθήτρια της αείμνηστης Καθηγήτριας και Υπεύθυνης της Σχολής Πιάνου του ΔΩΚ, Γιαννούλας Παπάζογλου, και τα τελευταία δύο χρόνια φοιτά με τον διευθυντή του ΔΩΚ, Γεώργιο-Ιούλιο Παπαδόπουλο.

 

Σε εμάς δεν απομένει παρά να δώσουμε και πάλι θερμά συγχαρητήρια στην μαθήτριά μας και στους γονείς της, οι οποίοι της προσφέρουν απόλυτη στήριξη σε κάθε βήμα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο δρόμος προς τις επιτυχίες μπορεί να φέρει μεγαλύτερη καλλιέργεια και ωριμότητα στην μαθήτριά μας. Στο μεταξύ, είναι προφανές ότι η πορεία και η πρόοδος της Χαράς αποτελούν ηχηρό πρότυπο για όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – και όχι μόνο.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                       Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Χαράλαμπος Κουφατζής                             Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος