Στην Καβάλα θα βρεθούν το πρωί του Σαββάτου εκπρόσωποι των Υπεραστικών ΚΤΕΛ όλης της χώρας με αφορμή την γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

 

Η συνέλευση έχει οριστεί για τις 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται στην Καβάλα. Η πραγματοποίησή της έγινε κατόπιν σχετικής πρότασης του ΚΤΕΥΛ Καβάλας προς την Ομοσπονδία.
 

Οι πρώτοι εκπρόσωποι υπεραστικών ΚΤΕΛ έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στην πόλη από την Παρασκευή. Το βράδυ πριν τη συνέλευση, η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας θα παραθέσει δεξίωση στους φιλοξενούμενους.

 

Υπολογίζεται ότι στη συνέλευση θα πάρουν μέρος περισσότερα από 250 άτομα. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι αφενός ο ετήσιος απολογισμός της Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ αλλά και τα επίκαιρα ζητήματα του κλάδου.

 

Στη συνέλευση αναμένεται να δώσουν το παρών και εκπρόσωποι άλλων φορέων. Μεταξύ αυτών που θα παραστούν και ενδεχομένως απευθύνουν και χαιρετισμό είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, ο οποίος επιδιώκει να θέσει επί τάπητος ζητήματα σχετικά με τον εισερχόμενο οδικό τουρισμό.