Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφτηκε την Καβάλα την Τρίτη (14/05), και είχε συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί, του Σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, καθώς και με το προεδρείο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας.

 

Η κ. Αλεξοπούλου τόνισε πως η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και η προσβασιμότητα των ΑμεΑ μέσω της αναβάθμισης των μέσων μαζικής μεταφοράς, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

 

 

Σε ανάρτηση της στο facebook, η κ. Αλεξοπούλου ανέφερε τα εξής:

“Συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί, του Σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ καθώς και με το προεδρείο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ Ν. Καβάλας είχα σήμερα, κατά την επίσκεψή μου στην πόλη. 

 

Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και η προσβασιμότητα των ΑμΕΑ μέσω της αναβάθμισης των ΜΜΜ, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητά μας στο Υπουργείο Μεταφορών. 

 

Η επιδότηση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ μέσω του προγράμματος "πράσινα ταξί" είναι δέσμευση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση που αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση των μεταφορών.

 

Παραχώρησα συνέντευξη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν. Καβάλας και παραβρέθηκα σε σύσκεψη στελεχών μαζί με τον πρόεδρο κ. Μπάμπη Δράκο όπου συναντήθηκα και με τον Βουλευτή Καβάλας και πρ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Νίκο Παναγιωτόπουλο.”