Το Επιµελητήριο Καβάλας µέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου Ολοκληρωµένης Επιχειρηµατικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, σας ενηµερώνει ότι θα πραγµατοποιηθεί φέτος το Ελληνο-Σερβικό Επιχειρηµατικό Forum στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαρτίου 2016.

 

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Προξενείου της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη και του ∆ήµου Θεσσαλονίκης.

 

Το Συνέδριο θα χαιρετήσουν η Υπουργός Συγκοινωνιών της Σερβίας, ο ∆ήµαρχος του Βελιγραδίου, ο ∆ιευθυντής Σιδηροδρόµων Σερβίας, ο ∆ιευθυντής Σιδηροδρόµων Σκοπίων, ο ∆ιευθυντής του Αεροδροµίου “Nikola Tesla” του Βελιγραδίου, ο ∆ιευθυντής του Αεροδροµίου “Constantine the Great” του Nis, ο ∆ιευθυντής του Τελωνείου Σερβίας καθώς και Πρόεδροι Επιµελητηρίων. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενηµέρωση των Ελλήνων Επιχειρηµατιών για θέµατα όπως:

 

• H Επιχειρηµατική δραστηριότητα στη Σερβία

• ∆υνατότητες επενδύσεων

• Επενδυτικά σχέδια στην Πόλη του Βελιγραδίου

• Τελωνειακή νοµοθεσία

• Τραπεζική νοµοθεσία της Σερβίας-Χρηµατοπιστωτικό σύστηµα Σερβίας- Τραπεζικά προϊόντα

 

Επιπλέον θα υπάρξουν παρουσιάσεις project από τους Σιδηροδρόµους Σερβίας, το Αεροδρόµιο «Nikola Tesla» του Βελιγραδίου, το Αεροδρόµιο «Constantine the Great» του Νis και την Αεροπορική Εταιρεία Air Serbia.

 

Το Επιµελητήριο της Καβάλας µέλος του Ελληνο-Σερβικού Επαγγελµατικού Βιοµηχανικού Εµπορικού και Τουριστικού Επιµελητήριου Ελλάδας θα καλύψει το κόστος συµµετοχής των επιχειρήσεων στο συγκεκριµένο συνέδριο. ∆ηλώσεις συµµετοχής µέχρι Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.

 

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιµελητηρίου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυροµµάτη (εσωτ.4) και Αρετή Κυριαζούδη (εσωτ 11) Ο Πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης