Στο πρωτάθλημα μπάσκετ κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο Αστέρας Καβάλας νίκησε με 47-30 τους Πάνθηρες Καβάλας, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης.

 

Σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει τα εξής:

“ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ για τις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ που διεξήχθη την Κυριακή 07/04/24 με αντίπαλο τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ στο Κλειστό των Ποταμουδίων!

 

Έτσι η ομάδα μας έκανε το ΠΡΩΤΟ βήμα και πέρασε στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ όπου θα διεκδικήσει με αντίπαλο την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

 

Τα κορίτσια μας έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους αφού προηγήθηκαν με 14-04 στο ΠΡΩΤΟ δεκάλεπτο και 24-09 στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

 

Συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο ΔΕΥΤΕΡΟ ημίχρονο με αποτέλεσμα να διευρυνθεί η διαφορά(39-19 σκορ τρίτου δεκαλέπτου) και παρά το χρόνο συμμετοχής που έδωσε ο coach Αϊβαζίδης σε όλα τα κορίτσια το παιχνίδι τελείωσε με 47-30!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα τα παιδιά της Ακαδημίας μας και τους φίλους της ομάδας μας που κατέκλυσαν το Κλειστό και έδωσαν μεγάλη ώθηση στα κορίτσια μας να φτάσουν στη μεγάλη νίκη!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα κορίτσια των ΠΑΝΘΗΡΩΝ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα κορίτσια μας για την επιτυχία τους και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να κερδίσουν τον ΤΕΛΙΚΟ και να στεφθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!!

 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

 

Α. 14-04, Β. 24-09(ημίχρονο), Γ. 39-19, Δ. 47-30(τελικό)

 

ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Αϊβαζίδης, Δημητριάδης)

 

ΣΟΦΙΟΛΑΚΗ 

ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΝΕΦ 7(1)

ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ 4

ΠΑΠΠΑ 2

ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΒΙΟΛ 

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ 

ΚΑΛΕΑ 2

ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ 6

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 17

ΚΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 9(1)

ΤΖΙΩΓΑ 

 

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Λογοθέτης, Δασκαλάρας)

 

ΑΓΑΣΙΩΤΗ 4

ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΟΥ 4(1)

ΜΟΣΧΙΔΟΥ 3

ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ 

ΠΟΥΛΗ 1

ΡΙΜΠΙΔΟΥ 

ΙΣΤΙΚΟΥΔΗ 10(1)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 2

ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ 5

ΛΥΜΠΕΡΗ  

ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ 

ΖΩΪΤΣΕ 1”