Αστέρας Καβάλας

Οι αθλήτριες Αϊβαζίδου, Παππά και Μιχαηλίδου, του Αστέρα Καβάλας, καθώς και η Ζορμπαλά που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στον Αστέρα, επιλέχθηκαν να είναι σε 2 προπονήσεις με τα κλιμάκια βορρά της Εθνικής κορασίδων (U16) και παγκορασίδων (U15) που θα γίνουν τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Η 2η αγωνιστική της τελικής φάσης περιφερειακού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, διεξήχθη τ

Ο Αστέρας Καβάλας επικράτησε με 63-40 επί του Άτλαντα Κομοτηνής, και άρχισε νικηφόρα, την τελική φάση του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στο πρωτάθλημα μπάσκετ κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο Αστέρας Καβάλας νίκησε με 47-30 τους Πάνθηρες Καβάλας, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο Αστέρας Καβάλας θέλοντας να διευρύνει την τεχνογνωσία των προπονητών του και τις δεξιότητες των αθλητών του ανακοινώνει τη συνεργασία με τη Valencia Basket Club / L’Alqueria del Basket.

Η Β’ φάση και τα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ συνεχίζονται, με τις τρεις ομάδες από τις τέσσερις που θα συμμετάσχουν στη Γ’ φάση να είναι ήδη γνωστές.

Τρεις αθλητές του Αστέρα Καβάλας, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο FINAL-4 του πρωταθλήματος Ενώσεων αγοριών και κοριτσιών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα!

Επτά αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Αστέρα Καβάλας, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ άρχισε το Σάββατο (09/03).

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πλέον οι ομάδες συνεχίζουν στη Β’ φάση και τα πλέι οφ.

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο Αστέρας Καβάλας, το Σάββατο (02/03), στο κλειστό των Ποταμου

Ο πρώην αθλητής της ακαδημίας του Αστέρα Καβάλας, και νυν του Λαυρίου και του Ηλυσιακού, όπου αγωνίζεται με διπλό δελτίο, Γιαννίκος Αϊβαζίδης, κλήθηκε στο κλιμάκιο U20 της Εθνικής ομάδας νέων ανδρών, για προπονητικό διήμερο στις 25 και 26 Φεβρουαρίου.

Το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και φέτος διεξάγεται σε δύο ομίλους, με τις ομάδες να στοχεύουν στην πολυπόθητη άνοδο στη National League 2 και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Αστέρας Καβάλας επικράτησε την Κυριακή (28/01) για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, επί των Ικάρων Σερρών στην παράταση με 64-65 και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση η οποία λογίζεται σαν πρώτη, καθώς η ομάδα της νέων της Ένωσης Κ. Καβάλας, που είναι αυτή τη στιγμή πρώτη, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs.

Τον Α.Ο. Προστοτσάνης κέρδισε ο Αστέρας Καβάλας στο μπάσκετ στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, με τελικό σκορ 81-53. 

Έξι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ Αστέρας Καβάλας, κλήθηκαν να αγωνιστούν με τις μικτές Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ με αντίπαλο τις μικτές της ΕΚΑΣΚΕΜ/ ΕΚΑΣΔΥΜ σε αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 24 στις Σέρρες.

Στο τουρνουά W RISING STARS που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κλήθηκε να συμμετέχει η αθλήτρια του Αστέρα Καβάλας, Αϊβαζίδου Μελίνα.

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα των ανδρών του Αστέρα Καβάλας στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο (09/12) με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας, για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα των ανδρών επί της αντίστοιχης των Ικάρων στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό των Ποταμουδίων την Κυριακή 05/11/23.

Σε αγώνες της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη κλήθηκαν να συμμετέχουν δύο αθλητές και τέσσερις αθλήτριες του Αστέρα Καβάλας.
 

Νίκη για το αντρικό του Αστέρα Καβάλας στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή 29/10/23 στη Προσοτσάνη με την ομώνυμη ομάδα.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του αντρικού για τον Αστέρα Καβάλας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό των Ποταμουδίων την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023.

Η διεθνής Καβαλιώτισσα παίκτρια Αποστολία-Δέσποινα Ζορμπαλά, μετά την εξαιρετική παρουσία που είχε με τον Αστέρα Καβάλας, πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τον Γιώργο Μακαρατζή συγχαίρει ο Αστέρας Καβάλας για τις εμφανίσεις του με την Εθνική παίδων.

Η 4η αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ διεξήχθη την Κ

Σελίδες