Τρεις αθλητές του Αστέρα Καβάλας, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο FINAL-4 του πρωταθλήματος Ενώσεων αγοριών και κοριτσιών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα!

 

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Μια ΑΚΟΜΗ μεγάλη διάκριση για την ομάδα τους αθλητές και τους προπονητές μας!

 

ΤΡΕΙΣ αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο FINAL-4 του Πρωταθλήματος Ενώσεων Αγοριών και Κοριτσιών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα!

 

Συγκεκριμένα η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΑΙΔΡΑ κλήθηκε να αγωνιστεί με τη ΜΙΚΤΗ ΒΟΡΡΑ εναντίον της ΕΣΚΑ στις 23-24/03/24 στο Κλειστό της Γλυφάδας,στα πλαίσια του FINAL-4 των ΕΝΩΣΕΩΝ!

 

Η επιτυχία αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αν αναλογιστούμε ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ! αθλήτρια της Καβάλας που επιλέγεται και ΜΙΑ από τις ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ που επιλέχτηκαν από όλη την Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ!

 

Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ επειδή η επιλογή της έγινε ανάμεσα σε αθλήτριες από την Λευκάδα και τη Θεσσαλία μέχρι την Ορεστιάδα!

 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ο ΔΟΛΜΑΤΖΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο FINAL-4 του Πρωταθλήματος Ενώσεων Αγοριών U15-U16 με την ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΑΜΑΘ που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό των Καλυβίων στις 16-17/03/24 και θα αντιμετωπίσουν τη ΜΙΚΤΗ ΝΟΤΟΥ!

 

Σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία της Ένωσής μας (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) στην οποία συνέβαλαν τα μέγιστα οι δύο αθλητές μας!

 

ΜΠΡΑΒΟ Αναγνώστη, Φαίδρα, Γιώργο για την μεγάλη σας διάκριση! Μας κάνατε ακόμη μια φορά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!”