Το 16ο Kids Open Tae kwon do Καβάλας, θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας, στις 18 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη (14/02), έγινε μία συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Καβάλας για τη διοργάνωση.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

“Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Χατζηαναστασίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης, Στυλιανός Ιγνατιάδης και ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των αγώνων του 16ου Kids Open TAE KWON DO Καβάλας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

 

Ο κ. Χατζηαναστασίου εξήρε το έργο του Aθλητικού Σύλλογου Ταεκβοντό Καβάλας για τις πλούσιες αθλητικές δράσεις και για τη διοργάνωση του συγκεκριμένου θεσμού όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας, επιπρόσθετα, ότι ο Δήμος Καβάλας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου. 

 

Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η παρουσία 800 αθλητών μαζί με τους συγγενείς τους και τους φίλους τους στην πόλη μας μόνο καλό μπορεί να προσφέρει σε ό,τι αφορά στην προβολή και ανάδειξη των σημαντικών αθλητικών γεγονότων που φιλοξενούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου».

 

Ο κ. Ιγνατιάδης σημείωσε ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ δε θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός. 

 

Αναφερόμενος στον κ. Παλτόγλου, τον συνεχάρη για την οργάνωση όλου αυτού του τουρνουά, ευχήθηκε όλοι οι αγώνες να είναι ασφαλείς για τους 800 συμμετέχοντες, σε ένα γήπεδο που μπορεί πλέον να υποδεχθεί περισσότερο κόσμο, και κυρίως σε ένα άθλημα, όπως το Ταεκβοντό που αποτελεί το τρίτο πιο πολυπληθές στην Ελλάδα.

 

Ο κ. Παλτόγλου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων, οι οποίοι ξεκινούν στις 9:30 το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι ο μεγάλος αυτός αριθμός αθλητών που θα συμμετάσχουν προέρχονται από πολλές περιοχές της βορείου Ελλάδας, οι οποίοι θα επισκεφθούν την πόλη μαζί και τους προπονητές και τους συνοδούς τους. 

 

Αναφερόμενος στη διοργάνωση τόνισε ότι είναι πολύ καλά σχεδιασμένη, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στο επίπεδο της ασφάλειας των αθλητών. 

 

Στο ίδιο πλαίσιο ευχαρίστησε τον Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη βοήθεια που παρέχουν διαχρονικά στον Σύλλογο και στη διοργάνωση, καθώς και τους εθελοντές, τους γονείς και τους χορηγούς για τη στήριξή τους.”