Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

Σημαντικές Διακρίσεις για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ στο Ωραιόκαστρο.

Η Ελληνική αποστολή, με προπονητή τον Παλτογλου Χάρη, θα απαρτίζεται από 100 επίλεκτους αθλητές της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι έχουν καταταγεί πρώτη στις κατηγορίες τους.

Η τελετή έναρξης του 16ου Kids Open Tae kwon do Καβάλας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας, στις 18 Φεβρουαρίου, θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Πάνω από 800 αθλητές από όλη τη βόρεια Ελλάδα θα συμμετάσχουν.

Το 16ο Kids Open Tae kwon do Καβάλας, θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας, στις 18 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη (14/02), έγινε μία συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Καβάλας για τη διοργάνωση.

Στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ και το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Εκλεκτική Εορτή Τάεκβοντο και Ξιφασκία στην Καβάλα: Κοπή Πίτας και Αναγνώριση Αθλητικών Επιτευγμάτων στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής πίτας, και βραβεύσεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών, απονομές μαύρων ζωνών και επίδειξη αθλητών.

Το 10ο Διεθνές Προπονητικό Καμπ Taekwondo “Top Snow Camp, διεξήχθη από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου στην Κοζάνη, με τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας να συμμετέχει στην διοργάνωση.

Σπουδαία επίδοση του Αθλητικού Συλλόγου Τάεκβοντο Καβάλας στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Τάεκβοντο Βόρειου Ελλάδος.