Σε συνοικία των ξωτικών και του Άι Βασίλη "μετατράπηκε" η συνοικία Κηπούπολη - Καλαμίτσα

 

Με τον τρόπο αυτό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης  - Καλαμίτσας εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

 

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

"Αν καταφέρεις να κάνεις ένα παιδί να χαμογελάσει έχεις καταφέρει τα πάντα."

 

Ακόμη και με αντίξοες καιρικές συνθήκες καταφέραμε να περάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη τη Κηπούπολη - Καλαμίτσα.

 

Μαγικό Δέντρο, μαγική βραδιά...

 

Η Συνοικία Κηπούπολη - Καλαμίτσα μετατράπηκε για μια βραδιά σε Συνοικία των Ξωτικών και του Αγίου Βασίλη…

 

Ευχαριστούμε τον Ιορδάνη Καλαϊτζίδη, τα παιδιά από το παραδοσιακό παιδικό τμήμα και την δασκάλα μας Δέσποινα Καλαμουκου που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, την Ονειροντίζνευ που ήρθε από τη Δράμα μόνο για εμάς, τη χορωδία μας Μελωδή για τα υπέροχα κάλαντα και τον δάσκαλο μας Νίκο Μπογιαρη, την Dorothy - Georgia Modehn,τον Nikos Xatzhs  για τις μουσικές επιλογές, τον φωτογράφο Tsoutsas Laskaris για τις όμορφες φωτογραφίες, τον Παναγιωτης Μεμετζης για τον ήχο, τον αγαπητό σε όλους μας Πάτερ Σάββα που μας παραχώρησε την αίθουσα, το Μπερμπερίδης Γραφείο Τελετών για τη χορηγία, το Μπαλαούρο ουζερί / balaouro ouzeri για τα Χριστουγεννιάτικα είδη και τον Δήμο Καβάλας και την Δημωφέλεια.

 

Φυσικά ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αλλεργίες για την συμμετοχή τους.

 

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους του γονείς και τα παιδιά που πλημμύρισαν την αίθουσα με την καλή τους χριστουγεννιάτικη διάθεση.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης  - Καλαμίτσας εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με Υγεία και πολλά χαμόγελα.

 

Η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει Αγάπη και Χαρά στις καρδιές όλων...

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.