Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» θα διοργανώσει για 5η χρονιά, την χριστουγεννιάτικη δράση «Γι΄ αυτά που έχεις στην καρδιά σου V». Οι εθελόντριες φιλοτέχνησαν μία οικολογική χριστουγεννιάτικη συλλογή με χειροποίητα προσωποποιημένα δώρα με στόχο την προσφορά ανθρωπιστικού έργου. 

 

Σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

“Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης «Γι΄ αυτά που έχεις στην καρδιά σου V» για 5η συνεχή χρονιά. 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι εθελόντριές μας φιλοτέχνησαν την πρωτότυπη, οικολογική χριστουγεννιάτική μας συλλογή με χειροποίητα προσωποποιημένα δώρα με στόχο την προσφορά ανθρωπιστικού έργου. 

 

Καθώς επιλέγετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη συλλογή μας, μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο σε ανάγκη.

 

Η φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή μας αποτελείται από:

 

Α) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε 9 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική οικολογική συσκευασία δώρου.

 

Β) Χειροποίητα γούρια σε 3 διαφορετικά σχέδια  με ποικιλία χρωμάτων.

 

Γ) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες ξύλινες διακοσμητικές κατασκευές στολισμένες με οικολογικά υλικά

 

Δ) Χειροποίητο υφασμάτινο πουγκί με πέντε χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα σχέδια ζαχαρόπαστας.

 

Ε) Τρίγωνο για κάλαντα, πρωτότυπα διακοσμημένο με όμορφα υλικά.

 

Σας υπενθυμίζουμε πως σε όλα τα σχέδια δίνεται η δυνατότητα να  πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας την προσωπική σας ευχή, το μήνυμα αγάπης ή την αφιέρωση της επιλογής σας και μάλιστα σε ειδική συσκευασία δώρου.

 

Πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και όλα μπορούν να αποτελέσουν προσωπικά ή εταιρικά δώρα.

 

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι απλά.

 

Α) Διαλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει από το φωτογραφικό υλικό της πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης συλλογής μας, και βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας https://wallofkindness.gr/ και στις σελίδες μας στο Facebook Ο τοίχος της καλοσύνης- Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama..

 

Β) Ζητήστε από εμάς να αναγράψουμε την αφιέρωση της επιλογής σας.

 

Θα είμαστε στη διάθεσή σας με πολλή χαρά για να σας εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003 ή με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο [email protected]  ή στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης- Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους εσάς που επιλέγοντας να χαρίσετε με την καρδιά σας μοναδικά δώρα αγάπης, αγκαλιάζετε τις δράσεις προσφοράς κι αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας.”