Ο αθλητής από την Καβάλα, Νίκος Καραγκιοζόπουλος, ήταν ο 1ος Έλληνας και ο 4ος στη γενική κατάταξη, με βελτίωση του προσωπικού του ρεκόρ, σε διεθνή υπερμαραθώνιο αγώνα 24 ωρών στο Λουτράκι. Προπονητής του Νίκου είναι ο Γιάννης Τζανετάκης.

 

Ο Καραγκιοζόπουλος ανέφερε για τον αγώνα του τα εξής:

 

“Τρέξαμε 200,8 ΧΛΜ σε 23:21:24 ΩΡΕΣ σε κυκλική διαδρομή (400 μέτρων)! Πρώτος Έλληνας και 4ος Γενικής κατηγορίας σε 27 αθλητές!

 

Όλα πήγαν όπως το είχαμε σχεδιάσει παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε στον διεθνή υπερμαραθώνιο αγώνα 24 ωρών “18th International Ultramarathon Festival” που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι! 

 

Με εκκίνηση χθες στις 18:00 το απόγευμα και τερματισμό σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. 

 

Αρχικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις προετοιμασίες μου, ώστε να πετύχουμε αυτές τις μεγάλες επιδόσεις, τον προπονητή μου Γιάννη Τζανετάκη, που είναι πάντα εδώ σε ότι τον χρειαστώ, με συμβουλεύει και με στηρίζει σε όλα! 

 

Στο γυμναστήριο μου Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου, στον προπονητή μου Thomas Kourouxous που με βοηθάει στα προγράμματα της ενδυνάμωσης! 

 

Επίσης ευχαριστώ για όλα στην ομάδα support, του κολλητούς μου Γιάννης Καρατσιόρη, Διονύση Λαμπριανίδη και τον πολύ καλό μου φίλο και συναθλητή μου Θάνο Διδασκάλου, που ήταν δίπλα μου για 24 συνεχόμενες ώρες, συνεργαστήκαμε άψογα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα! 

 

Ευχαριστώ στην οικογένεια μου, Χαράλαμπο Καραγκιοζόπουλος, Μαρία Καραγκιοζοπούλου, που την έχω πάνω από όλα, σε κάθε επιλογή με στηρίζουν και με βοηθούν! 

 

Στους φίλους μου, καθώς και κάποιοι από αυτούς, (Παναγιώτης Αραμπατζής, Θανάσης Τσιρίδης, Κώστας Κετσετζίδης, Αλέξανδρος Ποιμενίδης, Μιχάλης Λαμπριανίδης) με στήριξαν οικονομικά-χορηγία ώστε να καλύψω σημαντικό ποσό των εξόδων μου σε αυτόν τον πολυέξοδο αγώνα καθώς ταξίδεψα παρά πολλά χιλιόμετρα ώστε να πάρω μέρος σε αυτόν! 

 

Στην ομάδα μου Eleftheroupoli Runners και τους συναθλητές μου!!

 

Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Παγγαίου που μας φιλοξενεί σε καθημερινή βάση στο στάδιο-στολίδι, θα το ζήλευε κάθε αθλούμενος, μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μας και των προπονήσεων μας υλοποιείται εκεί, δεύτερο σπίτι μας! 

 

Όλες αυτές τις ώρες ήξερα ότι με παρακολουθείτε μέσω του Λινκ, με συγκινήσατε και το σκεφτόμουν, ήσασταν ένα από το κίνητρο μου, όταν περνούσα δύσκολα!”