Τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα καλεί η μητέρα του 4χρονου Διονύση από την Πάτρα για οικονομική βοήθεια.

 

Ο μικρός Διονύσης, πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία.

 

Τη δράση «Βάζουμε γκολ για το Διονύση» πραγματοποιεί ο πανελλήνιος σύνδεσμος αμειβομένων ποδοσφαιριστών, με σκοπό να βοηθήσει την οικογένεια.

 

Συγκεκριμένα, για κάθε γκολ που θα μπαίνει στις επόμενες δυο αγωνιστικές, ο ΠΣΑΠΠ θα συνεισφέρει 100€ για την επέμβαση του μικρού.

 

Για τη δράση αυτή ο ΠΣΑΠΠ αναφέρει αναλυτικά: 

 

Ο μικρός Διονύσης διαγνώσθηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού του και πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία με σκοπό να υποβληθεί σε μία δύσκολη και δαπανηρή επέμβαση. Μας χρειάζεται όλους ώστε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

 

Την 8η και την 9η αγωνιστική της Super League θα παίξουμε για εκείνον και για κάθε γκολ που θα σημειώσουμε στα αθροιστικά 14 παιχνίδια της κατηγορίας, ο ΠΣΑΠΠ  θα προσφέρει από 100 ευρώ στην οικογένεια του μόλις 4,5 ετών αγοριού.

 

Σκόραρε και εσύ μαζί μας.

 

Ο ερανικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί είναι ο εξής: Eurobank, GR9102606720000960100440974

 

 

Η μητέρα του παιδιού, Βάσω Τσιάμη-Μπετηχαβα, συγκεκριμένα αναφέρει:

 

"Είμαι η μαμά του Διονύση, ενός παιδιού από την Πάτρα 4,5 χρόνων που πάσχει καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης στην Γερμανία.

 

Λόγω του υπέρογκου ύψους των εξόδων που φτάνουν τις 155.000 κάνουμε έκκληση για βοήθεια από όλο τον κόσμο.

 

Ηδη, η ειδηση ελέγχθηκε και έχει δημοσιευτεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites αλλα και σε μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites της Αθήνας οπως Newsit, in.gr, zougla, dogma αλλα και σε αθλητικά sites οπώς το sdna,tennisnews, gazzetta,gr aek24hours, καθώς και πανελλήνιο σύνδεσμο αμειβομένων ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠΠ), αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Χανιά στα νησιά μας και σε άλλες πόλεις αλλά και στην ομογένεια και συνεχίζουμε ώστε να γίνει η έκκληση μας περισσότερο γνωστή και να καταφέρουμε να σώσουμε το παιδί με την βοήθεια όλων.

 

Εάν έχετε την δυνατότητα και θέλετε μπορείτε να κάνετε και εσείς μια κοινοποίηση στα social μέσα σας ώστε η έκκληση μας να γίνει πιο γνωστή, αυτό και μόνο θα ήταν μια μεγάλη βοήθεια.

 

Οποιαδήποτε στοιχείο από τον ιατρικό φάκελο του παιδιού είναι στην διάθεση σας.

 

Επίσης η εθνικη μας ομαδα ποδοσφαιρου εχει φτιάξει και ενα βιντεο για το σκοπό αυτό και σας τον επισυνάπτω παρακάτω"

 

 

Σήμερα το βίντεο αυτό έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή Συμβαίνει Τώρα με το Σπύρο Χαριτατο στο Οpen, στην στήλη των αθλητικών ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο,