Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την κατάσταση υγείας του αγαπητού τραγουδιστή, οδηγεί το τελευταίο διάστημα σε viral δημοσιεύσεις που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Η οικογένεια του δυστυχώς διαβάζει όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα και μέσω ανακοίνωσης σε σελίδα στο Facebook, ζήτησε σεβασμό στον αγώνα που δίνει ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς αλλά και η οικογένειά του.

 

Ο Βασίλης Καρράς είναι γνωστό πως δίνει μια μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα και ενώ τους προηγούμενους μήνες είχε αρχίσει να κυκλοφορεί και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, πλέον περνάει τον περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι του με την σύζυγό του και την κόρη του.

 

Στο σπίτι του τον επισκέπτονται στενοί φίλοι και συνεργάτες, ενώ και το τηλέφωνο του δεν σταματάει να χτυπάει από συναδέλφους του που τον δένουν πολλά μαζί τους.

 

Από την στιγμή που έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη ο αδελφός του, Δάμος Κεσογλίδης, άρχισαν να αναπαράγονται ανακρίβειες και μακάβρια δημοσιεύματα.

 

Δυστυχώς, γράφτηκε ακόμα ότι ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή, προκαλώντας οργή στην οικογένεια του και σε όσους τον αγαπούν.

 

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.

 

Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος,απο διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

 

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς.

 

Έχετε καταφέρει να καταρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ότι η ίδια η ασθένειά του.

 

Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους...», αναφέρουν σε ανακοίνωση μέλη του επίσημου fan club του τραγουδιστή.