Το κατάστημα “Κυρά Βαγγελιώ” στο Περιγιάλι της Καβάλας, έκλεισε οριστικά.

 

Δύο μέρες πριν τη διακοπή λειτουργίας έφυγε από τη ζωή η Βαγγελιώ Κωνσταντινίδου που δημιούργησε την ταβέρνα και της έδωσε το όνομα της. Δείτε εδώ.

 

Η οικογένεια της και οι άνθρωποι του καταστήματος αποχαιρετούν την ίδια και την ταβέρνα που είχε μεγάλη ιστορία στην εστίαση της Καβάλας.

 

Σε ανάρτηση της σελίδας του καταστήματος στα social media, αναφέρονται τα εξής:

 

“Το ταξίδι που ξεκίνησε το 1965 έφτασε στο τέλος του. Ποιος να το φανταζόταν ότι το εγχείρημα που κάνε η κυρα-Βαγγελιώ η μητέρα μας, θα στέριωνε και θα συνέχιζε για τόσα χρόνια. 

 

Ήταν μια περιπέτεια με όμορφες μα και δύσκολες στιγμές. Έρχονταν φορές που λέγαμε ότι δεν αντέχουμε άλλο αλλά συνεχίζαμε. 

 

Δύσκολη δουλειά, πολλές ώρες, χωρίς προσωπική ζωή. Οικογενειακή ζωή ελάχιστη. Όνειρο μακρινό οι καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό που μας έδινε κουράγιο και χαρά ήταν η επαφή με τους πελάτες μας. 

 

Η σχέση που αναπτύξαμε ήταν μοναδική. Χτίστηκαν φιλίες με βαθιές ρίζες. Αυτό φάνηκε πραγματικά τις τελευταίες μέρες του αποχαιρετισμού. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και οι εκδηλώσεις αγάπης αξέχαστες.

 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε όλα αυτά τα χρόνια. Σας υποσχόμαστε ότι θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενούς μας που έδιναν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό. 

 

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, προμηθευτές και τους ψαράδες για την άψογη συνεργασία. Το τελευταίο μας ευχαριστώ στη μάνα μας κυρα-Βαγγελιώ που πέταξε η ψυχή της στα ουράνια με το κλείσιμο του μαγαζιού.”