Νέο φιλοζωικό καταφύγιο με όνομα A HUG for the STRAYS”, ξεκινά να λειτουργεί στο Μυρτόφυτο Καβάλας.

 

Λεπτομέρειες αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Φιλοζωικό καταφύγιο υπό συγκρότηση “A HUG for the STRAYS” στο ΜYΡΤΟΦΥΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Φίλοι των αδέσποτων ζώων, εδώ και 2,5 μήνες εργαζόμαστε για το στήσιμο – στέγαση των 200 περίπου αδέσποτων σκύλων που έχουμε αναλάβει ως ομάδα, στο ΝΕΟ μας ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ στο ΜΥΡΤΟΦΥΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

ΔΙΝΟΥΜΕ μια 2η ευκαιρία ζωής σε αυτά τα ταλαιπωρημένα πλάσματα, τα απομακρύνουμε από τους εχθρικούς επικίνδυνους δρόμους, προσφέρουμε φιλοξενία-σίτιση-θεραπείες-κτηνιατρική φροντίδα & πάνω απ΄όλα ΨΑΧΝΟΥΜΕ & τους βρίσκουμε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ώστε να ολοκληρώνεται με ΑΙΣΙΟ τέλος η προσπάθεια όλων μας.

 

Η εμπειρία μας άνω των 15 ετών στην κοινωνική αυτή προσφορά μας κάνει να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σταθερά & σε αμίωτο βαθμό... ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ και από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ είναι ήδη φίλοι μας & έχουν ΕΝΤΑΞΕΙ ως ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη σκυλάκια που διασώσαμε ... Οι φωτογραφίες & τα ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ που μας στέλνουν μας δίνουν ΔΥΝΑΜΗ & χαρίζουν ΕΛΠΙΔΑ.

 

Σε αυτή την φάση λοιπόν, εργαζόμαστε ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ για τη δημιουργία των ξεχωριστών χώρων των 4ποδων φιλαράκων μας στο ΝΕΟ μας κτήμα. Τα καιρικά φαινόμενα & ο επερχόμενος χειμώνας δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια για καθυστερήσεις.

 

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΛΙΚΑ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΧΕΡΙΑ βοηθείας-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ για ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ βαρέων & ογκωδών ΥΛΙΚΩΝ, όπως & τα παρακάτω για την σταδιακή & ολοκληρωμένη ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ του χώρου μας (ο oποίος –ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ-- φυσικά σε επικοινωνία μαζί μας είναι ΗΔΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΣ ακόμα & για να ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ένα αδέσποτο σκυλάκι) :

 

α) ΤΣΙΜΕΝΤΑ-ΑΜΜΟΣ

β) PANELS οροφής – ΞΥΛΕΙΑ για την κατασκευή ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΩΝ & μεταλλικούς συνδέσμους

γ) ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ χοντρά (5χ2m)

δ) ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ

ε) ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ή ΞΥΛΙΝΟ ΑΠΟΘΗΚΑΚΙ για την αποθήκευση των τροφών

στ) ΔΩΡΕΑ ΔΕΝΤΡΩΝ (ΠΛΑΤΑΝΟΜΟΥΡΙΕΣ) απο ΦΥΤΩΡΙΑ για φύτευση αυτήν την εποχή ώστε σταδιακά να παρέχουμε ΣΚΙΑΣΗ στο κτήμα για τα φιλαράκια μας

ζ) CRATES μεταλλικά κλουβιά περιορισμού μετά από στειρώσεις ή θεραπείες (έστω & μεταχειρισμένα που δεν σας χρειάζονται πια)

η) ΡΑΦΙΑ DEXION – ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΗΠΟΥ για την καθαριότητα σκευών σίτισης

θ) ΚΑΔΟΥΣ για νερό πλαστικούς ή μεταλλικούς & ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για όποιο από τα παραπάνω είδη θέλετε να προσφέρετε (ή αν έχετε άλλα υλικά να μας προτείνετε) ώστε είτε να δωρίσετε απευθείας αν ήδη έχετε στην κατοχή σας κάποιο είδος είτε θέλετε να το προμηθευτείτε για εμάς από κάποιο κατάστημα είτε μέσω διαδικτύου.

 

ΦΥΣΙΚΑ, θα γίνει στη σελίδα μας ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ευχαριστώντας όλους του φίλους ΔΩΡΗΤΕΣ ...

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ μπορείτε να μας βοηθήστε καταθέτοντας σε οποιοδήποτε ποσό

στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5245106525219

IBAN GR76 0172 2450 0052 4510 6525 219 SWIFT BIC : PIRBGRAA4