Η ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε πως τα έσοδα του τελικού του Super Cup Καβάλας “Δημήτρης Ρουμελιώτης”, θα δοθούν στους πυρόπληκτους του δήμου Νέστου.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Σε μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς θα προβεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεννόηση πάντα με τις διαγωνιζόμενες ομάδες, καθώς τα έσοδα από τον τελικό του Super Cup "Δημήτρης Ρουμελιώτης" αναμένεται να διατεθούν στους πυρόπληκτους του Δήμου Νέστου.

 

Η ΕΠΣ Καβάλας, με γνώμονα πάντα το κοινωνικό καλό και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, προχώρησε στην εν λόγω απόφαση, αφού πρώτα συζήτησε την πρόταση αυτή με τις δύο ομάδεςτου τελικού, ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, καταλήγοντας σε αυτήν τη σημαντική κίνηση.

 

Οι πρόσφατες φωτιές στην περιοχή του Δήμου Νέστου έχουν αφήσει σημαντικές ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων και η ΕΠΣ Καβάλας επιθυμεί να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων αυτών με όποιον τρόπο μπορεί. 

 

Ελπίζουμε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να ανακουφίσει έστω και λίγο τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Συνεπώς, έχουμε έναν ακόμα λόγο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος για έναν πολύ σημαντικό, από κάθε άποψη, αγώνα.”