Όλοι οι παρευρισκόμενοι θυμόμαστε έντονα την εξαιρετική συναυλία της βελγικής ορχήστρας BRUSSELS VIRTUOSI και των εκλεκτών σολίστ, που απολαύσαμε στις 29 Νοεμβρίου στο κατάμεστο ΟΣΚΑΡ.

 

Η εκδήλωση εκείνη – που πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο – είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού το ένθερμο κοινό μας γέμισε τον κουμπαρά που υπήρχε στην αίθουσα για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

 

Ο κουμπαράς παραδόθηκε στα γραφεία του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΩΚ. Εκεί, παρουσία δύο υπαλλήλων, αποσφραγίστηκε, έγινε καταμέτρηση του ποσού και συντάχθηκαν το απαραίτητα έγγραφα.

 

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 464,60 € – ποσό που έδωσε μεγάλη χαρά στους υπαλλήλους του οργανισμού αλλά και σε εμάς. Μεταφέροντας την ευγνωμοσύνη των ανθρώπων του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και από την πλευρά μας όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνεισέφεραν για τον σκοπό αυτό.

 

Το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού είναι ανεκτίμητο!

 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας διευρύνει την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες 2 σωματείων, στις οποίες ανταποκρίθηκαν αμέσως η Διοίκηση και η Διεύθυνση του ΔΩΚ.

 

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 7 μμ στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας με ελεύθερη είσοδο, ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση όπου θα συμμετάσχουν η Χορωδία του ΔΩΚ (διεύθυνση: Κατερίνα Κοψαχείλη) και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του ΔΩΚ (διεύθυνση: Μανώλης Παργεντάκης).

 

Η βραδιά – στην οποία θα εμφανιστούν και χορευτικά σύνολα της Δημοτική Σχολής Χορού – έχει στόχο να προσφέρει ψυχαγωγία και ανακούφιση στα καρκινοπαθή μέλη του Συλλόγου, ενώ στο φουαγέ του Αμφιθεάτρου θα λειτουργεί BAZAAR για τη συγκέντρωση ποσού που θα δοθεί σε άπορους καρκινοπαθείς Καβαλιώτες.

 

Επίσης, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 7 μμ στο ΟΣΚΑΡ, ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας «Νεάπολις» στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία με τη συμμετοχή Καθηγητών και Μουσικών Συνόλων του ΔΩΚ.

 

Θα συμμετάσχουν η Χορωδία του ΔΩΚ (διεύθυνση: Κατερίνα Κοψαχείλη) και η Ακορντεονάτα του ΔΩΚ (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος), σε μία χριστουγεννιάτικη μουσική πανδαισία.

 

Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί από γνωστές άριες και τραγούδια των Χριστουγέννων, που θα παρουσιάσει η καθηγήτρια Μονωδίας του ΔΩΚ, υψίφωνος Σιρανούς Τσαλικιάν, με συνοδεία στο πιάνο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ωδείου, Γεώργιου-Ιούλιου Παπαδόπουλου.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες εμφανίζονται αφιλοκερδώς, ώστε τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά ενός (1) απινιδωτή, που θα προσφερθεί στο Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας. Είσοδος: 5 €.

 

Σας περιμένουμε!

 

Πληροφορίες-Εισιτήρια: Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, Βενιζέλου 67 – Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας: Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-22:00 & Σάββατο 8:00-13:00 | τηλ: 2510.222119 | Email: [email protected]

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                                            

Χαράλαμπος Κουφατζής

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος