Στη Μυροβόλο Άνοιξη εμφανίζεται ο Κώστας Παρασκευάς το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 10 το βράδυ με το «Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα Νο 2».

 

Λέει ο ίδιος σχετικά με το event:

 

Το «Μνη-Μόνοςμου» Tour δεν θα μπορούσε να μην έχει στάση στην Καβάλα, γενέτειρα του «Φαινομένου Υπερταλέντου» της περιοχής με τα τσαμπασίρια του.

 

Σε έναν χώρο με ιστορία και μεγάλη παράδοση σε ζωντανές εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών, την «Μυροβόλο Άνοιξη» που όχι μόνο αντέχει στο χρόνο αλλά και εξελίσσεται χάρη στο μεράκι και την όρεξη του ιδιοκτήτη για παροχή ψυχαγωγίας!

 

«Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα».

 

Ένα πρότζεκτ διαφορετικό από τα άλλα. «One Man Band Show» με τον Κώστα Παρασκευά και τις κιθάρες του σε ένα event με ελληνική και ξένη ροκ μουσική και διάθεση για σάτιρα μέσα από τα τραγούδια διαχρονικά και επίκαιρο όσο ποτέ, για τα σημεία των καιρών.

 

Έχει όμως κι έντονο επικοινωνιακό χαρακτήρα αφού ο καλλιτέχνης παίζει με τη διάθεση του εκάστοτε κοινού ενώ δίνεται και μια διαφορετική οπτική γωνία της κιθάρας σε σχέση με τις δυνατότητές της με την βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και της τεχνογνωσίας του μουσικού, τόσο για τους μουσικούς όσο και για τους απλούς ακροατές…

 

Πληροφορίες:

ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ

Ερυθρού Σταυρού 20, 65405 Καβάλα

2513006835