Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο Café –bar RETRO στο Ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου και ώρα 21:00, πραγματοποιήθηκε μια «μαγική» Μουσική Βραδιά Αγάπης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

 

Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ, οι πολύτιμοι συνεργάτες του Παραρτήματος, εθελοντές και ανάδοχοι, παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη Φθινοπωρινή τους συνάντηση.

 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ενημέρωσε για τους στόχους, τις ανάγκες των παιδιών, την μεγάλη προσφορά των συμπολιτών μας, τις δράσεις που γίνανε στο τρέχον έτος και για τις προγραμματιζόμενες του 2015, που είναι το BAZAAR των Χριστουγέννων στις 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κονσουλίδη μπροστά στο Τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ. 

 

Η «Ορχήστρα χωρίς Όνομα» με την Νεκταρία Σαρρίδου, τον Νίκο Μιχαλούδη και τον Στέφανο Γιαννακάκη μας ταξίδεψε μουσικά, ενώ ο Σαράντης Μιτζιρίκης χρωμάτισε αρμονικά την βραδιά, πλήρης και η ηχητική κάλυψη από τον Βασίλη Αναστασιάδη.

 

Ο Θωμάς Χατζούλης πρόσφερε αρτοποιήματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

 

Όλοι συμμετείχαν εθελοντικά και με πολύ Αγάπη για τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, ευχαριστεί από καρδιάς, όλους τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές της ιδιαίτερα πετυχημένης Μουσικής Βραδιάς Αγάπης.

 

Για τις δράσεις και το έργο του Σωματείου μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα  www.filoipaidopoli.weebly.com και από το facebook «Φίλοι Παιδόπολης», ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6947184264 Πρόεδρος: Παναγιώτης  Αγαπητός και 6944216083 Γενική Γραμματέας:  Μαίρη  Κωσταράκη.  

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

«Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας».