Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Ανακοίνωση:

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει  ότι θα συμμετέχει και φέτος στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 09 -17 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων - μελών μας τις προηγούμενες χρονιές, σας καλούμε να συμμετέχετε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Δεδομένου, ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο μας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

 

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της ανάδειξης νέων αγορών επέλεξε μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τη Βουλγαρία, ενισχύοντας τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών, την προώθηση των διμερών εμπορικών σχέσεων, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας, των επενδύσεων και του πολιτισμού.

 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023.

 

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων - δειγμάτων, δηλ. ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου και μεταφορά δειγμάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλα,  στο τηλ. 2510 222212 με την κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και την κα. Κωνσταντίνα Αϊβαζίδου (εσωτ. 11), e-mail.: [email protected], ιστοσελίδα www.kcci.gr

       

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

(δελτίο Τύπου)