γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Η ομάδα της Δόξας Θεολόγου προετοιμάζεται για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

 

Ο σύλλογος ήδη ανακοίνωσε το νέο διοικητικό του συμβούλιο και το νέο προπονητή του τον Δημήτρη Μπακάλογλου.

 

Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, πρώτος στόχος είναι η τετράδα για το νέο πρωτάθλημα, όμως δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος και οι πρώτες θέσεις. Η ομάδα θα κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

 

Το σημαντικό για το σύλλογο είναι να αγωνίζονται περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τη Θάσο στην ομάδα, είτε είναι νέα ταλέντα είτε πιο έμπειροι παίκτες.

 

Στόχος είναι να παίζουν περισσότεροι παίκτες από το νησί για να υπάρχει μεγαλύτερη χημεία στο αγωνιστικό σύνολο, να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία και προπονήσεις.

 

Θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές εκτός νησιού αλλά θα είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις με τις νέες μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

 

Από εκεί και πέρα η ανάπτυξη στα τμήματα υποδομής θα συνεχιστεί. Η ομάδα έκανε πολλά βήματα μπροστά το τελευταίο διάστημα, με τις ακαδημίες να έχουν 35 παιδιά πέρσι.

 

Πλέον ο στόχος είναι να έχουν πάνω από 50 παιδιά.

 

Οι φίλαθλοι στηρίζουν πολύ την ομάδα τα τελευταία χρόνια, με τη διοίκηση να θέλει να συνεχίσει ο κόσμος να βοηθά την προσπάθεια που γίνεται και την επόμενη σεζόν.