Στις 28 Μαΐου στις 10:30 το πρωί, στο γήπεδο μπάσκετ του 24ου Δημοτικού Σχολείου, θα διοργανωθεί μία γιορτή του μπάσκετ, από το Σύλλογο κατοίκων συνοικίας Νεάπολης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και το 24ου Δημοτικό Σχολείο.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου κατοίκων Νεάπολης αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Σύλλογος Κατοίκων Συνοικίας Νεάπολης Δήμου Καβάλας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και το 24ου Δημοτικού Σχολείου διοργανώνουν μια γιορτή του μπάσκετ, το πρωί στις 28 Μαΐου και ώρα 10:30’, στο γήπεδο μπάσκετ του 24ου Δημοτικού Σχολείου.

 

Στην εκδήλωση αυτή θα διεξαχθεί διαγωνισμός ευστοχίας γύρω από τη μπασκέτα ομάδων που θα αποτελούνται από ένα γονέα και ένα παιδί. 

 

Επιπλέον, στη γιορτή αυτή θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων για ενήλικες γονείς μαθητών του σχολείου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθεί η ομάδα μπάσκετ σε τροχοκαρέκλα του Α.Ο Καβάλα, για τη συμβολή της στην κοινωνικοποίηση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Συμπαραστάτες μας στην εκδήλωσή αυτή είναι η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ), το Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Γραφείο Γενικών Μεταφορών Χατζάτογλου Μιχάλη, το Μακεδονία Σπορ και ο κ Φάρας Μάρκος.”