Η μαθήτρια του Δημοτικού σχολείου Ζυγού, Εβελίνα Χλιάρα, κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνίας.

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Βράβευση της μαθήτριας του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού, Εβελίνας Χλιάρα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας.

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας  Θόδωρος Μουριάδης, βράβευσε το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου 2023, τη μαθήτρια της Γ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού, Εβελίνα Χλιάρα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας "Σοφία Φίλντιση - Το δέντρο της Σοφίας".

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

 

Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης: "Θέλω να συγχαρώ την Εβελίνα για την πρόσφατη διάκριση της. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης τόσο οι γονείς της, γιατί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, όσο και ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού, διότι με το έργο τους δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο στα παιδιά. Τον δρόμο της μάθησης και της διαρκούς αναζήτησης γνώσεων. Η κατάκτηση του πρώτου βραβείου στο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας από την Εβελίνα, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο της, τον Ζυγό και το Δήμο Καβάλας". 

 

Κυριάκος Μπάης, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Ζυγού: "Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την Εβελίνα. Για το σχολείο μας είναι μία ακόμη σημαντική στιγμή, καθώς και στο παρελθόν είχαμε πολλές διακρίσεις. Αυτό καταδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλοι οι συνάδελφοι". 

 

Οι γονείς της Εβελίνας, Χρύσα και Βασίλης, ευχαρίστησαν τον Δήμο Καβάλας για τη βράβευση και τον δάσκαλο της κόρης τους, Κωνσταντίνο Μλεκάνη, για τα εφόδια που της έχει χαρίσει.”