Για τις δράσεις των ομάδων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Nekubi Sparmatseto και του Εργαστήριου Τέχνης Μιχαηλίδη ενημερώνει η εκπαιδευτική ρομποτική Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

Mε ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας των ομάδων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Nekubi Sparmatseto και του Εργαστήριου Τέχνης Μιχαηλίδη.

 

Το Εργαστήρι Τέχνης Μιχαηλίδη (Μεγάλου Αλεξάνδρου & Αβέρωφ, Εντός Εμπορικού Κέντρου, δεύτερος όροφος), διαθέτοντας εξειδικευμένο εξοπλισμό μας παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε εξειδικευμένα, εκπαιδευτικάprojects μέσα από τα οποία οι μαθητές μας μπορούν αν έλθουν σε ακόμη μεγαλύτερη επαφή με την επιστήμη και την τεχνολογία.

 

Ήδη η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Nekubi Sparmatseto που συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Generation Next, έχει κάνει την πρώτη συνάντηση στο Εργαστήρι Τέχνης Μιχαηλίδη όπου ξεκίνησε την σχεδίαση και την κατασκευή του project με το οποίο θα συμμετάσχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ομοίως θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις στο εργαστήρι και με τους μαθητές του τμήματος 8-11 ετών.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Εργαστήρι Τέχνης Μιχαηλίδη για την αφιλοκερδή υποστήριξη του.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι η ευκαιρία που προσφέρει στους μαθητές μας θα αποδώσει τα μέγιστα στην υλοποίηση του προγράμματος και στην εμβάθυνση των γνώσεων τους.

(δελτίο Τύπου)