Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λουτρά των Ελευθερών επαναφέρει στη δημοσιότητα ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης.

 

Παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό με εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής τονίζει πως η διοίκηση τής Περιφέρειας δειλή και άβουλη περιμένει την κεντρική διοίκηση να αποφασίσει για την τύχη των λουτρών.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

Θλίψη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η άλλοτε πολύβουη πολιτεία με τα δημόσια κτίσματά της και τον πλούτο των ιαματικών νερών της.

 

Οργή για την αδιαφορία και αγανάκτηση για την πλήρη ανικανότητα του επιτελικού κράτους που, χρόνια τώρα, δεν έχει κατορθώσει να υπερβεί γραφειοκρατικές αγκυλώσεις .

 

Απογοήτευση και για την αδράνεια των συνδιοικούντων της Καβάλας, του προέδρου της Εργοανάπτυξης και του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, που 3,5 χρόνια τώρα δεν έχουν χτυπήσει ούτε  ένα αναπτυξιακό καρφί, παρά το γεγονός ότι η μισθοδοσία τους, για όσα δεν έκαναν, είναι κοντά στις 100.000 ευρώ.

 

Δειλοί και άβουλοι οι συνδιοικούντες προσμένουν την κεντρική εξουσία και τις αποφάσεις της, παραμένοντας οι ίδιοι πολύ πιο κάτω από το ύψος των περιστάσεων. Έως τότε ασκήσεις και σχέδια επί χάρτου, σε γραφεία και Fora, σε αποστολές στο εξωτερικό και σε επικοινωνιακές φιέστες, χωρίς καμία γείωση με την καθημερινότητα και τα αληθινά προβλήματα των κατοίκων της ΠΕ Καβάλας.

 

Να τους θυμηθούμε, όταν έλθει η στιγμή της κρίσης!

 

Δημήτρης Λυμπεράκης

Σύμβουλος ΠΕ Καβάλας