Με ανακοίνωση του το “Καβάλα πάμε Γήπεδο” ενημερώνει πως λύθηκε η παρεξήγηση με την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης, μετά τη μη μετάδοση του αγώνα κυπέλλου Ορφέας-Οφρύνιο και θα μεταδοθεί κανονικά το ντέρμπι κορυφής της Α’ ΕΠΣΚ ανάμεσα σε Ορφέα και Άρη Πηγών.

 

Ανακοίνωση Καβάλα πάμε Γήπεδο: 

 

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της Καβάλας πως:

 

Μετά από διάλογο με την διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης, επίλυση των όποιων παρεξηγήσεων διαμορφώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και αμοιβαίες υποχωρήσεις από κάθε πλευρά, το ΔΣ του ιστορικού σωματείο της Ελευθερούπολης "άναψε το πράσινο φως" για την κάλυψη του Σαββατιάτικου ντέρμπι κορυφής για την 14η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει πως στον χώρο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου επικρατεί ο αλληλοσεβασμός, η εκτίμηση και φυσικά η αγάπη προς το άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε από κάθε πόστο.

 

Ευχαριστούμε το ΔΣ του Ορφέα και είμαστε βέβαιοι πως αυτή η συζήτηση ήταν η επανεκκίνηση της πολύ καλής συνεργασίας που υπήρχε ανάμεσα στις δυο πλευρές ανά τα έτη ενώ για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Καβάλας και τον πρόεδρο της, Γιώργο Πριονίδη, για τη σημαντική και καταλυτική βοήθεια του στο να επέλθει ηρεμία.

 

Όλοι μαζί, συνεχίζουμε για την ανάπτυξη και την προώθηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καβάλας!”