Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των υπολοίπων συμβούλων εκπαίδευσης, καθώς και των διευθυντών σχολικών μονάδων.

 

Προχωρούν οι διαδικασίες κρίσης στελεχών εκπαίδευσης, με τις πρώτες τοποθετήσεις των συμβούλων εκπαίδευσης στα γ΄ και δ΄ περιφερειακά συμβούλια.

 

Οι νέοι σύμβουλοι εκπαίδευσης καλούνται να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα αύριο Πέμπτη, και ώρα 15:30. Ο σχετικός σύνδεσμος θα τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα ακολουθήσει η έκδοση της σχετικής διοικητικής πράξης τοποθέτησης και η ανάληψη υπηρεσίας την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Οι νέοι σύμβουλοι Εκπαίδευσης θα εκκινήσουν άμεσα και κατά προτεραιότητα την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα των νεοδιόριστων, καθώς η αξιολόγηση αποτελεί προϋπόθεση μονιμοποίησής τους.

 

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις συμβούλων εκπαίδευσης από τα υπόλοιπα συμβούλια, καθώς και των διευθυντών σχολικών μονάδων, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι κρίσεις και τοποθετήσεις διευθυντών εκπαίδευσης από τον Ιούλιο του 2022.

 

«Βήμα βήμα ολοκληρώνονται όλες οι κρίσεις των στελεχών εκπαίδευσης που καλούνται να διαδραματίσουν καίριο ρόλο στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην εκπαίδευση και στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος» υπογραμμίζει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

πηγή: naftemporiki.gr