Ανακοίνωση εξέδωσε το “Καβάλα πάμε Γήπεδο” που μεταδίδει τους αγώνες τοπικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης δεν επέτρεψε την μετάδοση του αγώνα ανάμεσα σε Ορφέα και Αετό Οφρυνίου για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

 

Η ανακοίνωση του “Καβάλα πάμε Γήπεδο”:

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό του Νομού - και όχι μόνο - πως παρά την πρόθεση μας για την ζωντανή κάλυψη της σημερινής κυπελλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Αετό Οφρυνίου σε ελεύθερη μετάδοση, δυστυχώς η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας, μας απαγόρευσε την είσοδο στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Ελευθερούπολης, όχι μόνο για τη ζωντανή αλλά για την οποιασδήποτε μορφής κάλυψη της σπουδαίας αναμέτρησης της β' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας.

 

Τέτοιες αποφάσεις και συμπεριφορές πραγματικά μας απογοητεύουν και μας παραξενεύουν καθώς δε μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον λόγο που ένα σωματείο δε θέλει να δώσει τη δυνατότητα, σε μια εργάσιμη ημέρα και ώρα, στον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει μέσω υπολογιστή, κινητού ή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου.

 

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας και τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Πριονίδη, ο οποίος έχει στηρίξει την προσπάθεια μας, όπως και όλοι οι προκάτοχοι του στη διοίκηση της τοπικής Ένωσης την τελευταία δεκαετία.”