Ο Caveman γιορτάζει 9 χρόνια επιτυχίας  την Τρίτη 10/11 (μία παράσταση στις 21:00) στο κινηματοθέατρο «Απόλλων» στην Καβάλα. Την φετινή  επέτειο   συνοδεύει ένας αέρας ανανέωσης... O Θανάσης Βισκαδουράκης παίρνει το ακόντιό του και προσθέτει την προσωπική του σφραγίδα σ΄ έναν από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς ρόλους των τελευταίων δεκαετιών....

 

Δείτε το τρέιλερ 

 

 

Ο «CAVEMAN» έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way. 

Ο «CAVEMAN» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης   ενσαρκώνει τον Σωτήρη, τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί.

 

Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους κωμικούς της νεώτερης γενιάς και είναι η εγγύηση για τον αέρα ανανέωσης που θα διακατέχει την φετινή παράσταση του Caveman

 

  • Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
  • Σκηνοθεσία : Γιώργος Οικονόμου
  • Διασκευή    : Αναστασία Παπαστάθη
  • Σκηνικά - Κουστούμια: Ειρήνη Παγώνη
  • Μουσική: Πάνος Φορτούνας
  • Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

 

Στο ρόλο του Caveman o Θανάσης Βισκαδουράκης

 

Τιμή εισιτηρίων : 15 Ευρώ Γενική Είσοδος / φοιτ/άνεργ/άνω65 : 12 Ευρώ

Προπωλούνται εισιτήρια – 2510 220900