Κατά το σχολικό έτος 2021-22, οι μαθητές της  Ε’ τάξης  του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας συμμετείχαν με επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. 

 

Οι μαθητές μας εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας και οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν πολύτιμες.

 

Μαθητές από σχολεία όλης της χώρας με την υψηλότερη βαθμολογία διακρίθηκαν στην Α’ φάση, περνώντας στη Β’ φάση του διαγωνισμού. 

 

Ανάμεσα σε αυτούς, μία μαθήτρια και ένας μαθητής της Ε’ τάξης από το σχολείο μας κατάφεραν να διακριθούν και στο τελικό στάδιο, λαμβάνοντας μάλιστα το πρώτο και το δεύτερο βραβείο αντίστοιχα. Η βράβευσή τους έγινε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν όχι μόνο στους διακριθέντες αλλά και στους συμμετέχοντες!

 

Ο Διευθυντής, οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας στηρίζουν και θα στηρίζουν πάντοτε τέτοιου είδους εγχειρήματα, που αναδεικνύουν τις φυσικές επιστήμες και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν στην αξία και την ουσία της μάθησης.

 

(δελτίο Τύπου)