Ρεπορτάζ Στρατής Λημνιός

 

Για 19η χρονιά η Ονειρούπολη ντύνεται γιορτινά και ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια εκείνο που κάνει την Ονειρούπολη διαφορετική και πρωτοπόρα είναι η ανάδειξη, μέσα από τον σχεδιασμό και την οργάνωσή της, ισχυρών κοινωνικών μηνυμάτων σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα που αφορούν τον αγώνα των κοινωνιών να γίνουν πιο υγιείς με υπεύθυνους και δημιουργικούς για το κοινό καλό πολίτες.

 

 

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή και είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ειρήνη. Από την Ονειρούπολη, όλοι ελπίζουν ότι θα ενώσουν όλοι μαζί τις ευχές για υπέροχα Χριστούγεννα και θα αγκαλιάσουν κάθε γωνιά του πλανήτη ταξιδεύοντας μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

 

Ευχή των διοργανωτών να περάσουν μηνύματα ειρήνης, αγάπης κι αλληλεγγύης, στολίζοντας με περισσότερα χαμόγελα τα πρόσωπα κάθε μικρού και μεγάλου παιδιού που θα μας επισκεφτεί.

Ονειρούπολη Δράμας

Η βόλτα στην Ονειρούπολη

 

Ο δήμος Δράμας προσκαλεί όλους να επισκεφτούν την Ονειρούπολη.

 

 

Μια βόλτα στην πόλη με το Τρενάκι της Ονειρούπολης και κάπου εκεί στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα συναντήσουμε τον Άη Βασίλη στο Σπιτάκι του, θα του στείλουμε το γράμμα στο Ταχυδρομείο του, θα διαβάσουμε παραμύθια στο Σπίτι του Παραμυθιού, θα φτιάξουμε το δικό μας ξύλινο στολίδι στο Ξυλουργείο του Άη Βασίλη, θα φτιάξουμε το δικό μας σαπουνάκι στο Σαπωνοποιείο του Άη Βασίλη, θα φτιάξουμε το δικό μας μπισκότο στο Ζαχαροπλαστείο του χωριού, θα στολίσουμε το πρόσωπό μας με Ζωγραφική Προσώπου, θα εκπέμψουμε από το Ραδιόφωνο της Ονειρούπολης και θα περιηγηθούμε και στις υπόλοιπες ΔΩΡΕΑΝ δράσεις.

Μπορούμε, επίσης, να διασκεδάσουμε στο λούνα-παρκ, θα δοκιμάσουμε το παγοδρόμιο και θα διαλέξουμε καλούδια από την Χριστουγεννιάτικη αγορά.

 

 

Η Ονειρούπολη εμπλουτίζεται από καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

 

 

Οι ώρες λειτουργίας

 

Η Ονειρούπολη ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιανουαρίου 2023. Το ωράριο λειτουργίας της είναι:

 

– από 4/12 μέχρι 23/12 : 10.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 22.00 και

– από 24/10 μέχρι και 8/1 από 10.00 μέχρι 22.00.

 

Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι δωρεάν!

 

Όσοι θέλουν να την επισκεφθούν μπορούν να οργανώσουν την επίσκεψή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH2ImsEgW-L1EcXWxuEi-SNGXDz3AkH_Kp-4ZLyul9rvSTzQ/viewform?fbclid=IwAR0KukrDmm3I56guzXIiNK1RqMOJlyiFuvI-MHJ3DStrWMD-KoyiCG2kGtk ή καλώντας στο τηλέφωνο 2521048304.

 

Πηγή: grtimes.gr