Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» Άρης Βέρρος.

 

Μίλησε για όλα… για την επιμονή της διοίκησης του Δήμου Καβάλας να προτιμά τις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και για την πεσμένη γέφυρα μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Ρωτήθηκε και για τον καυγά που έγινε πριν από αρκετές ημέρες στη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ανάμεσα στον Θόδωρο Μουριάδης και τον Μάκη Παπαδόπουλο.  

 

Όπως είπε το φταίξιμο για ό,τι επακολούθησε βαραίνει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Κώστα Πεφάνη, τον οποίο χαρακτήρισε τον χειρότερο πρόεδρο των τελευταίων δύο δεκαετιών.

 

Μίλησε και για τη Συμπαράταξη Πολιτών και τη συνέχειά της μετά την αποχώρησή του από την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού.

 

Είπε πως απόφαση των μελών της παράταξης είναι να κατέβει αυτόνομη και να συνεχίσει να υφίσταται. Αναφορικά με το ποιος θα τον διαδεχτεί, είπε πως θα καταθέσει τις προτάσεις του αλλά αυτή θα είναι μία συλλογική απόφαση.