Βραβεύτηκε ο Δήμος Παγγαίου από τον Δήμο Καβάλας και τον σύλλογο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Ν. Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου» για την προσφορά του στον αθλητισμό στο νομό.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης ο οποίος έγραψε:

 

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Καβάλας και τον Σύλλογο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Ν. Καβάλας ‘’ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ’’ για το τιμητικό βραβείο προσφοράς στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

 

Δεν μπορεί να σε κατακλύζει κάτι λιγότερο από ένα βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης με κάτι τέτοιο. Οι προσπάθειές μας ακατάπαυστες σε αυτό τον τομέα, δίνοντας το έναυσμα στους δημότες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υποδομές και την αθλητική διάθεση του Δήμου.

 

Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την αναγνώριση των ενεργειών μας, κάτι που αποδεικνύεται με τις συνεχόμενες αθλητικές δράσεις και την πληθώρα αθλητικών συλλόγων στον Δήμο Παγγαίου.

 

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, ο αθλητισμός αποτελεί ή θα έπρεπε να αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της καθημερινότητας όλων μας. Όπως πολύ καλά λέγανε οι αρχαίοι πρόγονοί μας : ‘’Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ’’’