2ο ΕΠΑΛ Καβάλας

Άρχισαν οι εγγραφές στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καβάλας από την Τετάρτη 28 Ιουνίου. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και τις 7 Ιουλίου και ώρα 23:59 το βράδυ.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus στο οποίο το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετέχει κατά το διάστημα 2020-2023 με τίτλο “Welcome to E(mpathy) in U(nderstanding)”.

Στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση ενός από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus που συμμετέχει το 2ο ΕΠΑΛ.

Το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετείχε σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με τίτλο «Ελαιόλαδο, κοινή κληρονομιά μας”, και το διάστημα από τις 12 έως τις 18 Μαρτίου συμμετείχε στην 7η συνάντηση του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του συντονιστικού σχολείου IES La Besana, στην περιοχή του Τολέδο της Ισπανίας, με τη συμμετοχή 6 μαθητών/τριών από το 2ο ΕΠΑΛ και 3 συνοδών εκπαιδευτικών.

Από τις 27 έως τις 3 Μαρτίου, 2 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές από το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας ταξίδεψαν στο Parede της Πορτογαλίας προκειμένου να εκπροσωπήσουν το σχολείο στην 4η Διακρατική συνάντηση με συμμετοχή μαθητών με πρόγραμμα Erasmus με τίτλο “Πλαστικά στη θάλασσα ή θάλασσα από πλαστικά;”

Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Erasmus+, τρεις εκπαιδευτικοί και τρεις μαθητές/τριες, ταξίδεψαν στην Πράγα