Την ώρα που η ακρίβεια πλήττει τα νοικοκυριά, η ενεργειακή κρίση συμπιέζει τον διαθέσιμο μισθό, τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το ένα, ο -γνωστός και μη εξαιρετέος- τοπικός, κίτρινος Τύπος συνεχίζει το γνώριμο παιχνίδι εντυπώσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας και της βουλεύτριας του, με λάσπη και ψεύδη.

 

Με όχημα-πάλι!- την ανοιχτή μας στήριξη στον αγώνα των απολυμένων των Πετρελαίων και των Λιπασμάτων, την ξεκάθαρη σύγκρουση με κάθε συμφέρον που νέμεται τον ιδρώτα και τις θυσίες των εργαζομένων, την -χωρίς δεύτερη σκέψη- αντίθεσή μας σε κάθε είδους εργοδοτική αυθαιρεσία, ο (οριστικώς) καταδικασμένος πρώην εργοδότης, που άφησε άνεργους και απλήρωτους εργαζόμενούς του, προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. Ανεπιτυχώς.

 

Φαίνεται ότι συγκεκριμένα πολιτικά παράκεντρα φοβούνται την προοδευτική κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και εφευρίσκουν φανταστικές ιστορίες.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα κόμμα με αρχές, συγκεκριμένες θέσεις και προβλεπόμενες διαδικασίες. Κανείς δεν επιβάλλει τίποτα. Κανείς δεν είναι «πιο ίσος» από τους άλλους. Οι διαδικασίες τηρούνται απαρεγκλίτως, η ελευθερία της γνώμης διαφυλάσσεται, και η δημοκρατία είναι κυρίαρχη αρχή μας.

 

Ας το καταλάβει καλά ο συγκεκριμένος κίτρινος «δημοσιογράφος» και οι συνοδοιπόροι του στο ταξίδι προς την χυδαιότητα: με ψεύτικες ιστορίες, με διαδώσεις και φήμες, δεν θα καταφέρουν να διαβάλουν την ενότητά μας.

 

Η κατάντια και το «δημοσιογραφικό» παρελθόν τους είναι γνωστά σε όλους τους προοδευτικούς, δημοκράτες Καβαλιώτες. Ας μην κόπτονται, λοιπόν, για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας και την βουλεύτρια του.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι πιο ενωμένος από ποτέ. Είναι έτοιμος να δώσει τον αγώνα για να φύγει το καθεστώς Μητσοτάκη.

 

Είναι έτοιμος να ξαναφέρει την ελπίδα στη χώρα, για ένα καλύτερο, δημοκρατικότερο, φωτεινότερο μέλλον.

 

δελτίο Τύπου (Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ).