«Έχω προκληθεί πολλές φορές αδίκως…λέγοντάς με ανίκανο και ότι έχω φάει τα λεφτά του Δήμου», είπε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης κληθείς να σχολιάσει τον καυγά στο δημοτικό συμβούλιο παραμονές της 28ης Οκτωβρίου.

 

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος… «Όλες αυτές οι ύβρεις που λέγονται από τον Μάκη Παπαδόπουλο και τους συμβούλους του δεν τις δέχομαι. Δεν θεωρώ ότι είμαι ανίκανος και ότι δεν ξέρω από έργα.

 

Αυτά που είπε ότι δεν έχω πτυχίο και ότι δεν έχω ιδέα από έργα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ξέρω ότι δεν έπρεπε να ξεσπάσω».

 

Τόνισε πως πριν τη φασαρία το θέμα που συζητείτο ήταν η διαπλάτυνση στο δρόμο του παλιού Νοσοκομείου. «Ένα έργο που έπρεπε να γίνει για να ανακουφίσουμε την πόλη. Εκείνος μας έλεγε ότι δεν έγινε μελέτη και ότι το έργο έγινε πρόχειρο.

 

Ενώ προσπαθούσαμε με τον κ. Ιακωβίδη να του εξηγήσουμε το έργο, επάνω εκεί του είπα ότι εγώ δεν ξέρω από μπάλα κι εσείς δεν ξέρετε από έργα.  Άρχισε να με απαξιώνει…

 

Με αποκαλεί και με μία άλλη λέξη πέρα από το μαλάκας, μια λέξη που τη συνηθίζει τελευταία. Δεν θέλω να συνεχίσω τη διαμάχη. Σαφώς δεν έπρεπε να ξεφύγω. Από τον κόσμο θέλω να ζητήσω συγνώμη, από τον Μάκη Παπαδόπουλο, όχι, δεν θέλω να ζητήσω συγνώμη. Το συμβάν το ίδιο με ενοχλεί γιατί έγινε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όμως αυτό που έγινε το ζω καθημερινά.

 

Είναι υπερβολική η κριτική, αφήνονται αιχμές για την τμιότητά μου που σε κανέναν δήμαρχο δεν λέγονταν αυτά. Έχω υποσχεθεί στους συνεργάτες μου και στην ομάδα μου ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Αν η κατάσταση οδεύει στο να ξεφύγει θα αποχωρώ από την αίθουσα», εξήγησε ο κ. Μουριάδης.

 

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση μομφής που γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Πεφάνη, ο κ. Μουριάδης απάντησε πως δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υπάρξει τέτοια συνεδρίαση.