Η γυναίκα που έχασε την κόρη και το εγγόνι της, Ελισάβετ Δημητριάδου, μιλάει για τη διπλή δολοφονία και το έγκλημα που έχει συνταράξει την Καβάλα και ολόκληρη τη χώρα.

 

«Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο», είπε η μητέρα της, μιλώντας στον Alpha. «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», λέει σοκαρισμένη.

 

Το θύμα είχε δανείσει στον 56χρονο 15.000 ευρώ και δεν είχε άλλα χρήματα

 

Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διαπίστωσε- αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και αφού είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της- πως δεν έχει άλλα χρήματα καθώς ό,τι οικονομίες είχε, είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Του είχε δανείσει 15.000 ευρώ.

 

Ωστόσο, δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε.

 

Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

 

Δείτε εδώ τη συνέχεια και το βίντεο