Τα καταφέραμε! Με τον αγώνα μας, μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους, πετύχαμε για πρώτη φορά να σιτίζονται όλοι οι φοιτητές δωρεάν, μέχρι να βγούνε τα αποτέλεσμα όσων έχουν υποβάλει  αίτηση για σίτιση.

 

Από την Δευτέρα που άνοιξε το πανεπιστήμιο οι φοιτητικοί σύλλογοι της Καβάλας είμασταν εκεί, ώστε στην πράξη να εξασφαλίσουμε ότι θα τρώνε όλοι δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

 

Μετά από την κινητοποίησή μας στην Αντιπρυτανεία του ΔΙΠΑΕ Καβάλας εχθές και παρέμβαση στην λέσχη σήμερα μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας πετύχαμε προφορική δέσμευση ότι όλοι θα μπορούν να φάνε δωρεάν. Στην παρέμβασή μας σήμερα αναδείξαμε την δυνατότητα να υπάρχει δωρεάν σίτιση για όλους, ενώ απευθύναμε κάλεσμα στήριξης στους εργαζόμενους της λέσχης, με τους οποίους μας ενώνουν κοινά συμφέροντα και προβληματισμοί.

 

Η σημαντική αυτή κατάκτηση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από δεκάδες φοιτητές, που συμμετείχαν στον σημερινό συντονισμό των Φοιτητικών Συλλόγων στα τμήματα του Φυσικού, Χημικού, Λογιστικής και Πληροφορικής

 

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι με τις πολύμορφες δράσεις μας πετύχαμε μια σημαντική νίκη για τους φοιτητές της Καβάλας, νίκη που αναδεικνύει την σημασία του οργανωμένου αγώνα, την ανάγκη ισχυροποίησης των συλλόγων μας, ώστε από καλύτερες θέσεις να δώσουμε τις μάχες που έχουμε μπροστά μας για δωρεάν μετακινήσεις και εξασφάλιση στέγασης για όσους φοιτητές δεν μπουν στις εστίες.

 

Δεν εφησυχάζουμε! Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για την εφαρμογή των δεσμεύσεων που μας δόθηκαν, για όλα τα οξυμένα προβλήματα που μας απασχολούν.

 

Προχωράμε μετά τον συντονισμό των συλλόγων μας σε:

  • Κινητοποίηση στο Δημαρχείο για τα προβλήματα της στέγασης, της σίτισης και των μεταφορών την Παρασκευή στις 14:00.
  • Σε τμηματικές γενικές συνελεύσεις την επόμενη βδομάδα για την συνέχιση του αγώνα.