Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής συμβούλου Καβάλας, Κατερίνας Ιωαννίδου, η οποία εκλέχθηκε με την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου σε θέση επιλαχούσας και καλύπτει το κενό που προέκυψε μετά από παραιτήσεις.

 

Σχετικά με τις παραιτήσεις και τις αλλαγές στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, διαβάστε εδώ.

 

Η ορκωμοσία της Κατερίνας Ιωαννίδου έγινε παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ.Γραμμένου, της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της ζωής μας» Μάκη Παπαδόπουλου αλλά και αρκετών πολιτών.

 

Η κ. Ιωαννίδου δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την ορκωμοσία της:

 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμμετέχω στο κορυφαίο όργανο του Δήμου Καβάλας και να συμβάλλω θετικά στις αποφάσεις που λαμβάνονται για τους συμπολίτες μου και για τον τόπο μου.

 

Ευχαριστώ τον Μάκη Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να συνεργαστούμε στον ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλο αυτό το διάστημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ.

 

Ομολογώ πως η συμμετοχή μου στο ΔΗΠΕΘΕ υπήρξε μία πολύτιμη διοικητική εμπειρία, που θα την αξιοποιήσω  για τις νέες μου υποχρεώσεις.

 

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια των συμπολιτών μου, αλλά κυρίως της νέας γενιάς που αντιμετωπίζει ένα δύσκολο μέλλον στον τόπο μας».

 

 

Ο Μάκης Παπαδόπουλος παρακολούθησε την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου και μετά έκανε τις εξής δηλώσεις:

 

«Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη Βαρβέρη για τη συμβολή του και για την υπεύθυνη στάση του. Ο Τάκης Βαρβέρης, έχοντας υπεύθυνη θέση σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα, αδυνατούσε πρακτικά να παρακολουθεί τις πρωινές συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που γίνονταν άλλη μέρα από την προκαθορισμένη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Βασίλη Ζοπόγλου, που, αν και ενδιαφερόταν πολύ να συμμετέχει, αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα ευελιξίας στο ωράριο της εργασίας του.

 

Ζητήσαμε επανειλημμένως να γίνουν αλλαγές στο ωράριο συνεδριάσεων ειδικά των Επιτροπών και η Δήμαρχος είχε προσωπικά δεσμευτεί τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα το κάνει, αλλά τελικά δεν το έπραξε. Η Δημοτική μας Κίνηση αναγκάστηκε λοιπόν να κάνει μία σειρά από αλλαγές στην εκπροσώπησή της, ώστε να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις της και στην εντολή των πολιτών. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

 

Τέλος, συγχαίρω την Κατερίνα Ιωαννίδου για την ανάδειξή της σε Δημοτική Σύμβουλο. Έχει όρεξη για δουλειά και μεγαλύτερη ευελιξία χρόνου, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τη λειτουργία των οργάνων του Δήμου. Κυρίως όμως είναι ένας νέος άνθρωπος και γυναίκα, οπότε οι ιδέες της και η εμπειρία της θα είναι πολύτιμη βοήθεια για το έργο του Δήμου».