Μια απίστευτη περιπέτεια ζει τις τελευταίες ημέρες ένα ζευγάρι από τον Πρίνο της Θάσου το οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί επόμενες ημέρες και βρίσκεται στη διαδικασία της ετοιμασίας.

 

Πρόκειται για τον Κωστή και τη Μαρίνα οι οποίοι μέσα από την επιστολή που απέστειλαν στο KavalaNews.gr προσπαθούν να βρουν τη γάτα τους, τον Οδυσσέα, που χάθηκε από τη Σκάλα του Πρίνου.

 

Όπως λένε ο Οδυσσέας μπήκε (άγνωστο πως) στο πλοίο για την Καβάλα από τη Σκάλα του Πρίνου τις προηγούμενες ημέρες. Από συγγενικό τους πρόσωπο εντοπίστηκε λίγες ημέρες αργότερα στο λιμάνι της Καβάλας. Ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να το πιάσει και να το επιστρέψει στο ζευγάρι. Τώρα η Μαρίνα ζητά τη βοήθεια όποιου το εντοπίσει να επικοινωνήσει μαζί της για να επιστρέψει ο Οδυσσέας ξανά κοντά τους. 

 

Σημειώνεται ότι ο Οδυσσέας έχει έναν αδερφό, έναν επίσης αρσενικό γάτο, τον Αχιλλέα, που έχει μείνει κι αυτός μόνος.

 

Σύμφωνα με την περιγραφή προσώπου του στενού τους περιβάλλοντος, που είδε τον Οδυσσέα στο λιμάνι της Καβάλας, ο γάτος ως αδέσποτος είναι πλέον αδύναμος και φαινόταν σα χαμένος σε τελείως ξένο περιβάλλον.

 

Ήρθαν κι οι ίδιοι στην Καβάλα αλλά δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. 

 

Ζητούν τη βοήθεια του κόσμου ώστε η Οδύσσεια του δικού τους Οδυσσέα να έχει αίσιο τέλος.

 

Ο Οδυσσέας, λένε, έχει λευκό και γκρι τρίχωμα, πράσινα μάτια κι ένα πολύ ιδιαίτερο νιαούρισμα, με βαθιά φωνή που μοιάζει με παράπονο. "Είναι πολύ φιλικός αν και ανεξάρτητος" λένε.