Με την ολοκλήρωση του 65ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του.

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θοδωρής Μουριάδης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας κ. Σωκράτης Μποζούδης, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 65ου Φεστιβάλ Φιλίππων κ. Θοδωρής Γκόνης, ευχαριστούμε θερμά:

 

τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας και τους αρχαιοφύλακες, την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, τη Δημωφέλεια Καβάλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους γιατρούς του Φεστιβάλ οι οποίοι αφιλοκερδώς σε όλες τις παραστάσεις παρείχαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την απαιτούμενη υγειονομική κάλυψη, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Διασωστική Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ Καβάλας, την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων, τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας και το ΚΤΕΛ Καβάλας, τον Πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο Αγ. Κωνσταντίνου «ο δρόμος του νερού», τον κ. Καράμπο Παναγιώτη.

 

Ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Δημητριάδη και τους εθελοντές του 65ου Φεστιβάλ Φιλίππων που για μια ακόμη χρονιά ήταν συγκινητικά κοντά μας. 

 

Τους χορηγούς του Φεστιβάλ:

 

Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος, Ερευνητικό Κέντρο MOHA, Ξενοδοχείο «Oceanis Kavala»

 

Παράλληλα ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας:

 

ΕΡΤ, ΕΡΤ 3, Cosmote tv, Culture now.gr, Monopoli.gr, Infowoman, Clickatlife.gr, U E, Theatermag.gr, Artplay.gr, Unstage.gr

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος.

 

Ευχαριστούμε την κοινωνία της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων για τη συμπαράστασή της.

 

Τέλος όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας